Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

TANKENÄRING
BOKA SAMTAL

Skicka ett meddelande till Nicklas här!

Besök

Stockholm

Ta Kontakt

+46 070 455 70 10

nicklas(snabel-a)nicklaskarlsson.nu

Boka samtal

Klicka på kalendern för att boka möte med Nicklas

KLICKA HÄR!

Kunder säger det bäst!

TUSEN TACK Nicklas Karlsson för en helt grym utbildning 🙏⭐❤! Ditt sätt att leda, lära ut och skapa stort engagemang är fantastiskt, dessutom är du väldigt rolig och bjuder på dig själv vilket kryddar hela utbildningen😍! Det "enkla" verktyget du lär ut om tankar har redan hjälpt mig och gett mig många insikter som jag kommer ha enorm hjälp av genom livets toppar och dalar⭐❤🙏! Tack också till alla er fantastiska människor som deltog i utbildningen, det var otroligt kul och lärorikt att få "glutta" in i era liv💖! Jag kan varmt rekommendera Nicklas, alla borde gå denna utbildning, då skulle världen bli mycket bättre ⭐⭐⭐!

Ulrika Bergman

Visolit

WOW säger jag bara Vilken kurs Nicklas! Vilken fantastisk person och föreläsare du är. Alltid så glad och närvarande. Kommer att sakna att se dig där framför tavlan. Tack för att jag fått vara med. Tack för den personliga utveckling det resulterat i. Tack för att du en dag bestämde dig för att bli föreläsare. Du gör det så bra. Klok som en bok. Tack från hjärtat.

Charlotte Grip

Coatally

Med varm närvaro, öppenhet och gedigen kunskap guidar Nicklas i det här spännande ämnet om psykologisk frihet. Kursen har hjälpt mig att släppa taget om mycket jag har försökt kontrollera. Jag är mer observant och medveten och känner mig friare i tanken och i mina val hur jag vill agera eller ignorera det jag upplever. Jag har närmare till lugn och kreativitet. Kursen kickar igång en process som garanterat leder till en rikare livsupplevelse. Kan varmt rekommendera!

Nathalie Aldana

CEO

Engagerande och pedagogisk design med rum för egna reflektioner. Jag tyckte mycket om din formulering (fritt återgiven ur mitt minne) att kursen är ett hjälpmedel i återställandet till vårat fabriksläge, d.v.s. till den balans vi föds med men som vi tenderar att förlora as life happens.

Katarina Hedren

Freelance Film Programmer And Writer 

Som en magister utan pekpinne har du med stort tålamod och bred kunskap på riktigt fått mig att förstå kraften i kommunikation. Ditt varma, tillåtande, öppna och humoristiska sätt är avväpnande och har gett mig mod och helt rätt förutsättningar för att lära – Jag är så tacksam för det!

Mathilda Söderlind

Euroaccident

12345

FÖRSTÅELSE FRIGÖR

En insiktbaserad väg till psykologisk frihet

Det handlar om att stänga gapet mellan hur vi tror att vi fungerar, och hur vi egentligen fungerar som människa. Att klargöra skillnaden mellan det som verkar vara sant, och det som egentligen är sant när det gäller vår egen tankeförmåga och dess egenskaper.