Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

INSPIRATION

Inspirationsföreläsningar för företaget.

Här nedan följer några exempel på rubriker och övergripande innehåll för föreläsningar. Tänkvärt, utmanande och insiktsgenererande.

Mentalt Immunförsvar

En föreläsning som syftar till att ge insikter och förståelse kring hur vi människor fungerar mentalt på ett fundamentalt plan. En förståelse för hur vi egentligen fungerar ger positiva bieffekter så som mindre stress, mindre oro, bättre relationer, mer kapacitet, bättre beslutsfattande, högre självkänsla, mer psykisk stabilitet m.m.

Obegränsad motivation

Hur är det med motivationen egentligen? Var kommer den ifrån? Hur gör man för att få mer? Denna föreläsning är inte en typisk "foten i kläm jajamen-föreläsning" om motivation. Tillsammans utforskar vi hemligheten bakom den egentliga källan till obegränsad motivation. Passar alla organisationer som vill öka teamets handlingskraft och självledarskap.  

Stress - inte som du tänker... eller?

En föreläsning i syfte att förstå stressens sanna natur. Vi vänder oss om 180 grader och tittar i en annan riktning för att förstå var stressen egentligen kommer ifrån. Om det är möjligt att uppleva sinnesfrid trots många bollar i luften. Om det inte är bollarna, vad är det då som skapar upplevelse av stress?

Tydlig kommunikation för ledare

En föreläsning som syftar till öka förståelsen för kommunikationens inverkan på ledarskapet. När förståelsen ökar blir saker och ting simplare. När missförstånd ökar blir saker och ting mer komplext. Hur går det till att missförstå varandra? Vilka tankeprocesser försvårar och förenklar kommunikation och ledarskap i vardagen?

Coachande ledarskap för ledare

En "krasch-kurs" i coaching, går det? Jag kan inte lova att du blir en fullärd coach på ett par timmar. Jag tror faktiskt inte ens att man kan bli fullärd inom området coachande ledarskap. Men däremot kan jag lova en inspirerande föreläsning om detta oerhört kraftfulla verktyg. Du kommer få några guldkorn som du direkt kan applicera i ditt eget ledarskap. Kanske får du även uppleva live-coaching!

Förändringsledning

Att vara ledare idag innebär att stor del av vardagen handlar om att på olika sätt hantera och lyckas i pågående förändringar. Allt snabbare förändringstakt kan dock dränera både ledare och medarbetare. Det är inte ovanligt att en del av personalen drabbas av förändringsutmattning. Hur kan du som ledare lyckas bättre med ditt ledarskap genom olika typer av förändringar? Den här föreläsningen syftar till att öka förståelsen för vad förändring är och hur människor påverkas av förändring. Genom ökad insikt om detta kan du som ledare lyckas ännu bättre.

AI för jobbsökare

AI tar världen med storm. Denna megatrend som just nu breder ut sig både skrämmer och intresserar. De filosofiska aspekterna är svåra att svara på, men de mer praktiska och direkta konsekvenserna är knivskarpa. AI verktyg som exempelvis Chat GPT ger människor tillgång till en outtröttlig personlig assistent som kan hjälpa dig med en mängd uppgifter. För dig som är jobbsökare finns fantastiska möjligheter att ta hjälp av AI för att effektivisera olika delar av jobbsökarprocessen. 

Vad säger deltagare?

Jag är oerhört nöjd med Nicklas insats perfekt mix av humor med allvar gjorde ämnet extra intressant och givande.

Deltagare från föreläsning

Härligt med energi genom skärmen när Nicklas blandar in humor

Deltagare från föreläsning

Men ger en stor tumme upp till Niclas som var väldigt bra. Han gjorde informationen lätt att lyssna på och fångade mitt intresse. Mycket bra var han!

Deltagare från föreläsning

Bra att det handlade mycket om kommunikation i allmänhet och inte enbart kopplat till ämnet. Mycket bra föreläsare, framför allt Nicklas som var både pedagogisk och rolig att lyssna på. lättsam

Deltagare från föreläsning

Jag tyckte det var ett oerhört bra pedagogiskt utformat upplägg. Kombinerat humor och allvar levererade Nicklas verkligen sitt budskap på bästa sätt. Det gjorde webbinariet och ämnet extra givande och intressant! jag är oerhörd tacksam för detta webbinarium om ämnet motivation.

Deltagare från föreläsning

Ordet motivation förklarades på ett enkelt sätt och med glimten i ögat. Nicklas Karlssons dialekt hjälpte till också. Efter detta webbinar behöver jag inte mer känna ånger/ångest i jobbsökandet

Deltagare från föreläsning

Väldigt bra, extra plus till blädderblocket som gjorde att livet kändes lite normalt när allt annat sker digitalt 🙂

Deltagare från föreläsning

Väldigt bra, extra plus till blädderblocket som gjorde att livet kändes lite normalt när allt annat sker digitalt 🙂

Deltagare från föreläsning

Blogg

Tag en smutt på tankeväckande artiklar. OBS! risk för spontana och klargörande insikter.

Det enda du behöver...

Det enda du behöver förstå om livet för att bli framgångsrik.

LÄS MER!

Livets andetag

Har du noterat att vissa dagar när du vaknar så är det som att allt känns lite trist och deppigt?

LÄS MER!

Visste du att du har en...

Jo det är säkert. Du har det. Alla har det. Medfödd och inbyggd redan från födseln...

LÄS MER!